Het schijnt dat Toonbeeld, de ongelukkige MOBA met gameplay van derden, wordt opnieuw op de markt gebracht door een operatie van "Re-branding" op zijn zachtst gezegd interessant.

Paragon The Overprime NetMarble Epic Games MOBAZoals gemeld door de krant PC Gamer in feite zou de Koreaanse ontwikkelaar hebben gekregen de rechten om het Paragon-logo en de naam van Epic Games te gebruiken, naast de naam van zijn MOBA TPS die al enkele jaren in ontwikkeling is (Overprime). Op dit moment is het spel zijn eigen ingegaan Laatste test, toegankelijk zowel op Stoom dat opEpic Games Store, met een versie release Free to Play gepland voor de toekomst.

Het verhaal van Paragon is op zich al eigenaardig. Uitgebracht in Early Access in 2016, was het Epic Games-experiment een van de slachtoffers (samen met de Unreal Tournament Pre-Alpha) als gevolg van het wereldwijde succes van Fortnite, waardoor het softwarehuis zijn middelen naar de Battle Royale verplaatste en het project verliet.

Kort nadat de Epic-servers waren afgesloten, kondigde het echter aan dat het zou gratis vrijgegeven de activa van het spel, bruikbaar binnen de Unreal Engine. Dit heeft geleid tot de geboorte van verschillende "erfgenamen" van Paragon, waaronder: Fout: Ouderling Orb en de eerder genoemde Overprime. Kortom, op de een of andere manier is het spel nooit "dood". Het is net van management veranderd.