Saturnalia Warhammer MechanicusEen paar dagen voor Halloween kunnen de cadeaus van de Epic Games Store alleen maar knipogen naar de wereld van horror, althans in een van de gevallen. De gratis spellen van de week zijn inderdaad Saturnaliën e Warhammer 40.000: Mechanicus.

Saturnaliën is een horroravontuur met roguelite-mechanica gemaakt door de Italianen van Santa Ragione, al verantwoordelijk voor Wheels of Aurelia. Ook in dit geval is het eerbetoon aan het prachtige land aanwezig en wordt het vertegenwoordigd door de sterke invloeden die voortkomen uit de folklore van Sardinië, die de achtergrond vormen van de gebeurtenissen van de vier hoofdrolspelers die verbonden zijn met een mysterieus dorp dat elke keer dat ze sterven van vorm verandert.

Warhammer 40.000: Mechanicus het is in plaats daarvan een turn-based strategie waar de speler het bevel krijgt over het technologisch meest geavanceerde leger van het Imperium, de Adeptus Mechanicus in een klassieke genretitel die zich afspeelt in de wereld, gecreëerd door Games Workshop.

De twee games kunnen gratis worden ingewisseld op hun pagina's in de Epic Games Store en blijven dat tot 3 november om 16 uur.