Redfall Xbox Game Pass-trailerHalloween komt eraan en Arkane waagt de sprong om te laten zien een nieuwe trailer zijn redfall, het nieuwe werk van de studio die verantwoordelijk is voor Prooi. Recht hebben "Midden in de nacht", markeert enkele van de vijanden die spelers tijdens het spel zullen tegenkomen.

La Roofdier en schildwacht verschijnen in deze trailer dat het is bedoeld om slechts een voorproefje van de antagonisten te vertegenwoordigen waar spelers voor staan ​​tijdens hun poging om Redfall te bevrijden.

De game, die zowel alleen als in co-op kan worden gespeeld (en die verschillende gameplay tussen de twee modi belooft), zal op een niet-gespecificeerde datum van 2023 worden gepubliceerd. Dit is een exclusieve Xbox Series X | S en pc die vanaf de lanceringsdag in de Xbox Game Pass-catalogus zal staan.