Fallout 4In de marge van de viering van het 25-jarig jubileum van de franchise, heeft Bethesda aangekondigd dat het werkt aan een next-gen versie van Fallout 4 en dat dit volgend jaar beschikbaar komt, zoals gelezen op de officiële website.

De uitgever is onlangs lid geworden van de Xbox Game Studios hij specificeerde dat de update is gratis en zal betrekking hebben op de Xbox Series X | S-, pc- en PS5-versies van het spel dat dus een krijgt prestatiemodus wat resulteert in verhoogde fps, a kwaliteitsmodus speciaal ontworpen voor hogere resolutie (tot 4K), nieuwe bugfixes en extra content van de Creation Club.

Terwijl u doorgaat met constante ondersteuning op Fallout 76 daarom vergeet Bethesda het laatst gepubliceerde singleplayer-hoofdstuk niet en besluit om Fallout 4 opnieuw voor te stellen in een nieuwe versie, waarschijnlijk in het licht van het feit dat een mogelijk vijfde hoofdstuk niet in productie zal gaan vóór de publicatie (al ver weg) van De Ouder Scrolls 6.