Donderdagmiddag, zoals gewoonlijk, betekent "Gratis games uit de Epic Games Store" voor pc-gebruikers. Zelfs vandaag geen uitzondering en het platform heeft besloten om eer te bewijzen aan spelers met twee titels in hun meest complete versies. Het gaat over Fallout 3: GOTY-editie en Evoland: legendarische editie.

Fallout 3 Game of the Year-editieFallout 3 behoeft zeker geen introductie. Bethesda's open-wereld-RPG blijft een mijlpaal in het genre en een van de hoogtepunten van de saga sinds het in handen is van de uitgever die onlangs lid werd van de Microsoft-familie. In dit geval Epic Games Store biedt het aan in de Game of the Year-editie met alle talloze DLC's die in de loop van de tijd zijn uitgebracht.

EvolandEvoland: legendarische editie in plaats daarvan is het een echte bundel bevattende Evoland: een kort verhaal over de evolutie van avontuurlijke videogames e Evoland II: een klein geval van een ruimtetijdcontinuümstoornis. Dit zijn twee heel speciale avonturen die de evolutie van RPG's in de loop van de tijd proberen te volgen en een echte aangename draaimolen bieden voor liefhebbers van het genre.

Beide titels zijn al gratis inwisselbaar in de Epic Games Store en blijven dat tot 17 oktober 27 uur.