Alan Wake RemasteredAlan Wake Remastered is officieel beschikbaar op Nintendo Switch. Wat de horror / triller van Remedy kwam naar de hybride van de "Grote N" het was geen mysterie, maar omdat er geen officiële lanceringsdatum was, was de vrijwel onmiddellijke release: een welkome verrassing voor spelers.

Verras dat trouwens niet eens de enige is voor Nintendo Switch-gebruikers sinds Het werk van Sam Lake wordt direct aangeboden met 20% korting op de lanceringsprijs van 29.99 euro.

Alan Wake Remastered is de herziene en gecorrigeerde versie van de titel die in 2010 is uitgebracht en bevat ook de uitbreidingen "De schrijver" e "Het signaal". Een goede gelegenheid voor alle spelers om een ​​werk te herontdekken dat in de nabije toekomst zal zichzelf uitrusten met een vervolg, Alan Wake 2, officieel in uitvoering bij Remedy.