In de afgelopen uren heeft Blizzard de eerste uitgebracht blogpost after-launch gewijd aan Overwatch 2, waarin de kwestie van herbalancering van helden. 

In competitieve titels is het normaal om regelmatig balanspatches te hebben om schokken in de meta te brengen, maar het bedrijf heeft erop gebrand dat, althans voorlopig, te benadrukken er zijn geen buffs en nerfs naar de FPS-selectie, althans voor dit seizoen. Blizzard lijkt tevreden te zijn met de winstpercentage van de verschillende helden, die volgens het bedrijf allemaal tussen 45 en 55%, en er zijn dan ook geen bijzonder dominante (of ingetogen) uitvoeringen

Overwatch 2 Blizzard Battle Pass-lancering

Het tweede competitieve seizoen van Overwatch 2 begint om December, en het zal daarom over een paar maanden zijn dat we de eerste grote patch kunnen verwachten die het aantal helden zal veranderen.