Is aangekomen die tijd van de week. Degene waarin Gratis is mooi terug om uw bibliotheken te verbeteren met nieuwe gratis spellen aangeboden door de Epic Games Store. Deze week, de afschuwelijke en de oneerbiedige mix in een onmisbare aanbieding.

Donker hout

“Darkwood biedt een nieuw perspectief op survivalhorror. Ontdek en verken een rijke en steeds veranderende wereld, kruip dan in je schuilplaats en bid voor het ochtendlicht. Naarmate de nacht verstrijkt, zijn de lijnen tussen realiteit en nachtmerriefantasieën met elkaar verweven. Ben je klaar om Darkwood onder ogen te zien?"

ToeJam & Earl: Back in the Groove!

“ToeJam en Earl crashten terug naar de aarde in ToeJam & Earl: Back in the Groove!, een uniek avontuur dat op het ritme van old-school hiphop klopt en bol staat van verwijzingen naar de originele aflevering uit 1991. Funk Lord (en co -creator) Greg Johnson staat wederom aan het roer van het vervolg waar alle ToeJam- en Earl-fans al jaren op wachten!”

Aanbiedingen zijn inwisselbaar tot de volgende keer 20 oktober 2022 om 17:00.