Electronic Arts ha "Giet" weer wat informatie met betrekking tot FIFA 23. Na de Xbox-exploit die gebruikers in staat stelde om speel het spel vroeg, dit keer is het het platform PlayStation om te anticiperen op de komst van een modus waar veel spelers op wachten: de DLC gewijd aan "FIFA Wereldbeker Qatar 2022".

Volgens wat werd gemeld door de influencer FUT-mentor, een bug in het PlayStation 5-besturingssysteem heeft verschillende gebruikers in staat gesteld om vooraf schermen openen gewijd aan het komende voetbalevenement en dat, net als in het geval van FIFA 18, in virtueel formaat zal worden aangeboden via een DLC.

Hoewel het niet mogelijk is om verder te gaan dan de menuschermen, zijn ze al "Spoiler" de vier spelmodi:

  • Fifa World Cup Live, waarmee je de wedstrijden van de eigenlijke competitie kunt herhalen
  • Aftrap WK FIFA
  • FIFA Wereldbeker 2022
  • Online wedstrijd

Bovendien werd de aanwezigheid van ben ontdekt 48 speelbare nationale teams, 12 meer dan degenen die vanaf 20 november 2022 in Qatar zullen strijden, een duidelijke indicatie van de aanwezigheid van één Aangepaste modus en dat stelt spelers in staat om het veld te betreden met een van de nationale teams die zijn uitgesloten van de competitie (go San Marino!)