Netflix Oxenfree Night School StudioNight School Studio heeft officieel het uitstel aangekondigd van Oxenfree II: verloren signalen met een tweet op zijn officiële profiel.

“We zijn het aan onze geweldige community verplicht om van OXENFREE II: Lost Signals de beste game te maken die het kan zijn. Het zien van je fanart, het lezen van je enthousiaste opmerkingen en het contact met jullie hebben allemaal onze ambitie aangewakkerd om van dit onze beste game te maken. Om OXENFREE II echt speciaal te maken en meer landinstellingen toe te voegen, verplaatsen we het startvenster naar 2023. Bedankt voor uw geduld, steun en begrip. We kunnen niet wachten om het spel met je te delen. Blijf kijken!"

De communicatie kwam een ​​paar uur nadat Netflix aankondigde dat het eerste hoofdstuk zou zijn gratis gemaakt voor al zijn abonnees op Android- en iOS-platforms. De streaminggigant kocht Night School Studio in 2021 en het is aannemelijk dat het achter het uitstel van dit hoofdstuk zit, gezien de bijzondere aandacht en het belang dat het gewoonlijk hecht aan de lokalisatie van de inhoud ervan.