Na de teleurstelling van de gebruikers in de richting van de laatste nieuws van Halo Infinite en de daaropvolgende afschaffing van enkele sleutelfiguren van 343 Industries, de vlaggenschip thuisschutter Xbox is wanhopig op zoek naar nieuwe inhoud en dat zou kunnen komen dankzij Bepaalde affiniteit (GEARS 5).

Halo OneindigVolgens wat werd onthuld door CEO Max Hoberman a Venture Beat, Bepaalde Affiniteit zou hard aan het werk zijn 3 verschillende en nog niet onthulde projecten. Hiervan zou er minstens één zijn gewijd aan de titel met in de hoofdrol Meester Chief.

“Al meer dan twee jaar werken we aan Halo Infinite en doen we iets waar niet veel over gepraat kan worden. Maar we werken aan iets onaangekondigd en als lead developer, vanaf het concept tot het ontwerp. Het is iets groots en nieuw voor de franchise. Maar meer kunnen we je niet vertellen."

Wat denk je? Waar denken jullie dat de jongens van de Texaanse studio aan gaan werken? Een nieuwe manier? Nieuwe kaarten? Of een nieuwe campagne voor Halo Infinite? We moeten alleen nog even wachten om erachter te komen.