In 2019, de toenmalige CEO van Sony Interactive Entertainment Shawn Layden kondigde zijn ontslag aan als gevolg van (volgens zijn woorden) stress en zijn visie op de huidige gamingmarkt. Vandaag kondigde Shawn zelf echter het begin aan van een nieuw werkavontuur, binnen een van de meest opkomende reuzen van het videogamemedium: Tencent.

Het nieuws kwam rechtstreeks van de rekening LinkedIn door Layden zelf:

“Ik ben verheugd om met u te delen dat ik bij Tencent Games ben gaan werken als strategisch adviseur. In deze nieuwe rol hoop ik de Tencent-teams te adviseren, bij te staan ​​en te ondersteunen bij het verdiepen van hun inzet en activiteit binnen de sector waaraan ik het grootste deel van mijn carrière heb gegeven. We bevinden ons in een belangrijk tijdperk voor gaming en interactief entertainment.
Er zijn zoveel wegen voor ons, maar sommige zijn diep, uitgebreid, inclusief, verheffend, inspirerend en duurzaam.
Ik heb zin om deze ontdekkingsreis voort te zetten
en ik dank Tencent voor de kans."