Zoals we hebben gezien, gisteren overdag 18 september 2022, sommige video's en de vermeende broncode van GTA VI zijn gelekt op internet, waardoor fans de kans krijgen om een ​​onvolledige versie van het volgende deel van de bekroonde serie te zien Rockstar Games.

En 24 uur vanaf wat velen hebben nagesynchroniseerd "De meest ernstige diefstal in de recente gamingmarkt", Rockstar Games en TakeTwo zijn begonnen de stukken op te rapen en de volgende stappen te evalueren. Niet alleen dan video's verwijderen via rapporten over auteursrechtschendingen, maar ook door een reactie op hun sociale platforms te plaatsen.

“Rockstar Games werd onlangs geconfronteerd met een netwerkinbraak waarbij een derde persoon illegaal geheime informatie van het systeem heeft geopend en gedownload, inclusief oude afbeeldingen van het aanstaande Grand Theft Auto. De diensten van Rockstar Games zijn niet aangetast en zullen op dit moment ook geen langetermijneffecten hebben op de ontwikkeling van onze huidige projecten.

We zijn enorm teleurgesteld dat alle details van onze volgende game op deze manier zijn gedeeld. Ons werk aan de volgende Grand Theft Auto gaat door zoals gepland en we zullen meer dan ooit gefocust blijven om u een ervaring te bieden die uw verwachtingen overtreft. We zullen je zeer binnenkort updaten en natuurlijk zullen we dit nieuwe spel met gepaste methoden introduceren wanneer het klaar is. We willen u bedanken voor uw voortdurende steun tijdens deze situatie."