Enotria: Het Laatste LiedTijdens het Tokyo Game Show 2022 werd eindelijk getoond de eerste trailer di Enotria: Het Laatste Lied, de eerste poging van de Italiaanse studio Jyamma-spellen. De titel was voorheen bekend als Project Galileo.

Enotria: The Last Song is een actie-RPG die openlijk probeert de gameplay en stijl van Dark Souls te combineren met de Italiaanse cultuur en folklore. Wat voortkomt uit de eerste afbeeldingen is ja een titel die precies moet worden geverifieerd vanuit het oogpunt van de gameplay, maar die meteen extreem geïnspireerd lijkt door de artistieke.

Zoals uitgelegd door het ontwikkelingsteam, in tegenstelling tot wat is gedaan door veel van de projecten die hebben geprobeerd de From Software-saga na te bootsen, ook vanuit het oogpunt van donkere fantasiesferen, Enotria (oude naam in pre-christelijke tijden van een regio waaronder enkele delen van het huidige Campania, Basilicata en Calabrië) presenteert een ondergedompelde gamewereld "In de typische kleuren van een Italiaanse zomer", wat resulteert in wat Jyamma Games een . noemt "Zomerziel".

Het enige dat overblijft, is wachten op meer gedetailleerde informatie over deze volledig Italiaanse zielen-achtige, die voorlopig nog geen officiële releasedatum heeft en in volle ontwikkeling is.