DeathloopHet was slechts een kwestie van tijd, de tijd die nodig was om te wachten tot het einde van de exclusiviteitsperiode op Playstation, om te zien Deathloop aankomen op Xbox. En, zoals algemeen verwacht, De nieuwste poging van Arkane zal vanaf de lanceringsdag in de Xbox Game Pass-catalogus worden opgenomen.

De titel met in de hoofdrol Colt het wordt in feite onderdeel van de service vanaf 20 september met wat de beste versie zal zijn. Arkane heeft inderdaad de gratis update aangekondigd "Gouden Loop" voor Xbox Series X | S, pc en PS5, wat een verscheidenheid aan extra inhoud biedt, zoals nieuwe wapens, nieuwe upgrademogelijkheden en nieuwe vijanden.

Het sappigste nieuws is echter de introductie van een verlengd einde voor het spel, dat het plot op een meer bevredigende manier zal voltooien, en de komst van de cross-play met matchmaking tussen alle platforms waarop Deathloop aanwezig is.

De beste kans om te genieten van het werk van Arkane Lyon, dat de prijzen heeft gewonnen voor Beste game-regie en beste art-direction ai The Game Awards 2021.