Na de grote Nintendo Direct vanmiddag, is het tijd om de laatste aankondigingen te bekijken PlayStation Stand van zaken. 3, 2, 1 AAN DE SLAG!

Tekken 8

Het was al voorzien tijdens de laatste EVO 2022, maar Tekken 8 werd uiteindelijk bevestigd als de eerste aankondiging van de stand van zaken. Duidelijk ontwikkeld door het Tekken Team van Bandai Namco Entertainment, de nieuwe vechtgame die eraan komt PS5 (en waarschijnlijk andere consoles) toonden zijn eerste gameplay-afbeeldingen met een botsing tussen Jin Kazama e Kazuya Mishima.

demo

Momenteel in ontwikkeling bij Resolutie Games, Demeo is een exclusieve Dungeon Crawler voor PlayStation VR.

“Bel je vrienden en vorm een ​​team, want om de diepten van dit platformonafhankelijke samenwerkingsavontuur te doorgronden, heb je strategie, sluwheid en samenwerking nodig. Veel plezier dankzij de magie en medeplichtigheid die typisch zijn voor een bordspel en vecht samen met je vrienden om de krachten van het kwaad te bestrijden in vier complete avonturen, met zes klassen van helden beschikbaar en nog veel meer! "

Als een draak: Ishin

Wachten op de Ryu Ga Gotoku-top 2022, SEGA wilde de fans van de Yakuza-serie plagen met de remake van een van de meest gevraagde spin-offs en is tot nu toe nooit in het Oosten aangekomen. Zet in Edo-periode, Like a Dragon: Ishin vertelt de legende van Sakamoto Ryoma, met zoals altijd de oneerbiedige stijl die de serie heeft onderscheiden.

SYNDUALITEIT

Ook ontwikkeld door Bandai Namco en gepland voor 2023, SYNDUALITY is een Action Mecha Game die zich afspeelt in een dystopische toekomst waar de speler de wereld van amazia, op zoek naar bronnen e overlevenden van het menselijk ras, proberen samen te werken met kunstmatige intelligentie tovenaar, die u tijdens de reis zal begeleiden.

Stellaire Blade

Aanvankelijk aangekondigd als Project EVE, Stellaire Blade is een actiespel ontwikkeld door het Koreaanse softwarehuis VERSCHUIVEN komt in 2023 aan op PlayStation 5 als exclusieve recht console. In deze nieuwe trailer wordt de hoofdrolspeler geconfronteerd met een onstuitbare dreiging in een wereld waar de mensheid is uitgeroeid.

Opkomst van de Ronin

De tweede exclusief voor console komt van de jongens van team Ninja e Koei Tecmo.

“Het is het donkerste uur voor zonsopgang. In Rise of the Ronin verken je een steeds veranderende wereld terwijl je worstelt om een ​​nieuw tijdperk voor Japan te smeden.
Je speelt de rol van een Ronin, een krijger zonder meester en banden: als je lot dat van de personages in het verhaal kruist, zal het boeiende en actievolle vechtsysteem je boeien.

God of War Ragnarok

Ik kijk uit naar de volgende release November 9 2022 op PS4 en PS5, God of War Ragnarok verscheen in een nieuwe epische trailer. Tijdens hun reis door Asgard wordt de relatie tussen Kratos en Atreus ze zullen zich niet alleen een weg moeten banen door de gevaren en goden van de Scandinavische landen, maar ook een nieuwe fase van hun band tegemoet gaan. Atreus zoekt naar antwoorden, terwijl Kratos probeert het verleden achter zich te laten.