Zoals we weten, is Diablo Immortal een spel waarin spelers bijna worden "gedwongen" om honderden dollars uitgeven om een ​​op zijn minst optimaal karakter te krijgen om de meest geavanceerde uitdagingen te overwinnen en te strijden in de PvP-modus.

En wat gebeurt er als het begint? "Wil je sparen"? Simpel, je gaat op zoek naar alternatieve diensten of methoden die in staat zijn om: offrire honderden lichtbollen voor een fractie van de kosten. Echter, in de afgelopen weken Activision Blizzard het was veel reactief in het ontmoedigen van deze praktijken, ga niet alleen naar verwijder de verworven lichtbollen van de gewraakte rekeningen, maar het kwam ook tot vraag om interesse.

Verschillende spelers hebben inderdaad gevonden met een negatieve orb-balans, onmogelijk te herstellen zonder extra lichtbollen te kopen via de officiële gamewinkel. En aangezien sommige van deze schulden de schoonheid van... 35,000 dollar, is het zeer waarschijnlijk dat deze accounts nu volledig zijn gehackt.

Deze tegenmaatregel weerhield deze spelers er echter niet van om achtervolgen in de Diablo Immortal-lobby's, het ontketenen van de woede van de puurste spelers.

Doe een beroep op spelers die ingame-items op legitieme wijze kopen, stop alsjeblieft voor nu met uitgeven, als protest tegen het besluit van Blizzard om Negative Orb-spelers niet te verbannen. van Diablo Onsterfelijk

De protestpost die gisteren door de gebruiker is gepubliceerd u / fafararam werd onmiddellijk gebombardeerd met steunbetuigingen en getuigenissen van andere spelers, tot het punt waarop de Blizzard Community Manager een officiële reactie kreeg Adam 'PezRadar' Fletcher.

"We rollen een hotfix uit die deze spelers zal beperken
van toegang tot de Battleground en andere PvP-activiteiten "

Kortom, als je een van die spelers bent die - om welke reden dan ook - ze hebben een hoop geld uitgegeven voor het verkrijgen van lichtbollen tegen gereduceerde prijzen: je kunt beter een nieuw account openen of alleen PvE spelen.