Het doek valt op deze nieuwe Nintendo Direct. Laten we samen het laatste en meest interessante nieuws bekijken met betrekking tot games voor Nintendo Switch komt eind 2022 en in de loop van 2023 in deze samenvatting!

Fire Emblem: Engage

Het veelbesproken feestelijke titel van de Fire Emblem-serie, ontwikkeld door Intelligent Systems met de steun van Koei Tecmo, heeft de dansen van deze Nintendo Direct geopend en fans van de JRPG Tactic-serie gekatapulteerd in de wereld van Elyos. Het spel komt de volgende keer uit Januari 20 2023.

It Takes Two

Il Spel van het jaar 2021 di Josef Fares en Hazelight Studios komt eindelijk aan op Nintendo Switch in november 2022. Onder de verschillende functies die al in de basisgame-ervaring zijn opgenomen, de Nintendo Switch-versie van It Takes Two ondersteunt lokale multiplayer via draadloos, zodat beide spelers de spelwereld beter kunnen visualiseren.

Story of Seasons: A Wonderful Life

De historische serie Story of Seasons (of Harvest Moon als je het merk kent) is klaar om de eerste stappen te zetten 3D wereld. A Wonderful Life, gepland voor de zomer van 2023, wordt voorgesteld als een nieuwe en ambitieuze ervaring.

Splatoon 3: Het is tijd voor Splatfest

Er is nog geen week verstreken sinds de ongelooflijke lancering van Splatoon 3 en we hebben het nu al over de eerste officiële Splatfest: Gereedschap versus Snacks versus hobby's, volgende vertrek 24 september 2022. Ben je klaar om Santa splattata voor je te spelen?

Octopaat Reiziger 2

De magie van de HD-2D-wereld van Octopath Traveler keert opnieuw terug naar de Nintendo Switch, met het veelgevraagde vervolg op de JRPG Square Enix, uitgebracht in 2018. Nieuwe reizigers, nieuwe verhalen die met elkaar verweven zijn nieuwe lessen om te ontdekken in deze titel die de volgende keer in de schappen zal liggen 24 februari 2023.

007: GoldenEye op Nintendo Switch Online

De klassieke Rare shooter, 007: Gouden Oog voor Nintendo 64 komt in de catalogus van het Nintendo Switch Online + Add-on Package, samen met de online modus en een vervolg op vele andere oude edelstenen gepland voor 2022 en 2023.

PIKMIN 4 IS WERKELIJKHEID

Na geologische tijdperken en continue teasers van Shigeru MiyamotoPIKMIN 4 is merrie bevestigd en komt op Nintendo Switch in 2023. Volgens Miyamoto's woorden, deze keer de speler ziet alles vanuit het kleine perspectief van de Pikmin, met volledige strategische controle. We zullen in de toekomst zeker meer zien, maar in de tussentijd is het leuk om te weten dat de game niet dood is.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Niks aan te doen, ook deze keer was Nintendo gierig en wilde er niet veel meer van laten zien The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, het vervolg op Breath of the Wild komt eraan 12 mei 2023. Hopend op de komst van a Nintendo Direct-thema die onze honger naar informatie kan stillen.