28 februari 2023 markeert de einddag van Babylon's herfst. Via een bericht gepubliceerd op het officiële account van het spel, PlatinumGames en Square Enix hebben de naderende sluiting van de servers aangekondigd, precies een jaar nadat het op 28 februari 2022 in de verkoop ging.

"Het is met grote spijt dat we het einde van de dienst op 28 februari 2023 aankondigen. Bedankt allemaal voor jullie steun en voor het spelen van Babylon's Fall."

Met de onderbreking van de dienst, Plannen voor alle inhoud en updates in ontwikkeling werden onmiddellijk geannuleerd. Aan het einde van seizoen 2, gepland voor 29 november 2022, stelt het "laatste seizoen" van de game gebruikers in staat om alle beloningen te recupereren die tijdens het huidige seizoen kunnen worden verkregen. Daarnaast is het tot 27 februari 2023 mogelijk om deel te nemen aan nieuwe missies en evenementen.

Voor meer details raden we je aan een kijkje te nemen op officiële spelsite.

Babylon's Fall is de tweede gesigneerde flop square Enix in de wereld van goden Game als een service. Aanvankelijk onthuld in 2019 als "Actietitel in PlatinumGames-stijl", vers van het succes met Nier Automata, is het spel in de loop van de tijd doorgegaan met "Wijzigen" naar een eindresultaat dat helemaal niet bevredigend is.

Op het moment van schrijven van dit artikel, SteamCharts van het spel was gaan tellen Slechts 1 actieve speler, onuitwisbaar bewijs van de slechte keuzes die Square of Platinum hebben gemaakt tijdens de ontwikkeling.