Fall Guys sperziebonen staan ​​op het punt om op te stijgen voor het immense blauw. Via een aankondiging op haar sociale media-accounts kondigde Mediatonic aan dat: Fall Guys Seizoen 2 en genaamd "Intergalactic Race" wordt volgende vrijgegeven 15 september 2022 op pc (Steam / Epic Games), PlayStation, Xbox en Nintendo Switch.

“In ons nieuwe seizoen verlaten de inwoners van Ruzzolandia voor het eerst de relatieve veiligheid van hun planeet op zoek naar nieuwe avonturen. Gooi jezelf tussen de sterren, met ronddraaiende obstakels, kosmische races en alles wat het onbekende te bieden heeft. Nieuwe grenzen betekenen ook nieuwe ruimtekostuums en veel nieuwe uitdagingen voor onze "struikelsterren". Gepassioneerde bonen zullen ook nieuwe variaties met ruimtethema vinden op onze solo-, duo- en teamrondes. Het ziet eruit als een geweldig avontuur, toch? Het wordt echt ruimtelijk plezier!”

Dit is de inhoud die gepland staat voor dit nieuwe seizoen:

  • Nieuwe thema-evenementen
  • Nieuwe rondes
  • Nieuwe varianten van minigames die al aanwezig zijn
  • Nieuwe seizoenspas met 100 beloningen
  • Nieuwe samenwerkingen met Hatsune Miku, Alien en Star Trek
  • Verschillende bugfixes

Kortom, ineens bevinden we ons een paar dagen voor de "take-off" van dit nieuwe seizoen. Je bent klaar? En in het bijzonder, waarom gaan we allemaal het Hatsune Miku-kostuum gebruiken?