In de afgelopen uren heeft de vice-president van Blizzard (en directeur van Overwatch 2) Jon Spector heeft de modaliteiten verduidelijkt waarmee ik zal worden vrijgelaten nieuwe helden in de gratis te spelen shooter.

Zoals door velen wordt gevreesd, zullen de nieuwe personages zelfs worden opgenomen in de beruchte Battle Pass die zal worden geïntroduceerd met de release van Overwatch 2, maar Spector heeft aangegeven dat de helden kunnen worden ontgrendeld in de "gratis" deel van de Pass, dus zonder de noodzaak om de premium-versie aan te schaffen.

Het nieuws heeft de rusteloze geesten van de gemeenschap echter niet gekalmeerd, aangezien de nieuwe helden dat nog steeds zullen zijn vastgelopen achter de noodzaak om te levelen in de Pass, en zal daarom niet voor iedereen op dezelfde dag gratis beschikbaar zijn zoals bij de vorige versie van Overwatch gebeurde.

Wie weet daarom dat de terugslag van hun spelers Blizzard niet overtuigt om op hun schreden terug te keren en de helden automatisch voor alle spelers te ontgrendelen zoals het altijd is geweest. We moeten gewoon wachten op officieel nieuws om erachter te komen.