Sony opende vandaag een nieuwe sectie van de Officiële PlayStation-site gewijd aan pc-poorten van zijn first party games. Binnen is het niet alleen mogelijk om meer te weten te komen over de titels die uit zijn of eraan komen Stoom ed epic Games, maar u kunt ook een gedeelte van FAQ gewijd aan verschillende onderwerpen die verband houden met prijs, de besturing en vooral de prestaties en alle opgeslagen games gesynchroniseerd met je PSN-account.

PlayStation PS Store PS5 Shawn LaydenPS4 PlayStation 4 5 Emulatie met achterwaartse compatibiliteit

Hoewel op dit moment PlayStation-games op pc implementeren geen inlogsysteem met PlayStation Network, sommige antwoorden op de pagina suggereren een mogelijke Sony's koerswijziging in de toekomst.

"Momenteel heb je geen PSN-account nodig om van PlayStation-games op pc te genieten"

Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat Sony - ook in navolging van de grote investering in het pc-platform van de afgelopen jaren - het plot van . zal volgen Electronic Arts, Ubisoft e Microsoft, waardoor ze een nieuw deel van hun eigen abonnees krijgen Servizi zelfs buiten hun eigen consoles PlayStation 4 e PlayStation 5.