De zomer blijft gekke temperaturen bieden, met dezelfde consistentie waarmee epic Games blijft gratis indie- en niet-indietitels aanbieden. Laten we samen de nieuwe titel ontdekken gratis aangeboden door de digitale winkel: Koken, serveren, heerlijk! 3?! van Vertigo Gamen!

“Ga de straat op in dit enorme vervolg op de Cook, Serve, Delicious-serie! waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht, waarbij je door de Verenigde Staten reist om deel te nemen aan de Iron Cook Foodtruck Championships samen met je trouwe robotploeg, Whisk en Clever. Speel in een nieuwe verhaalgedreven campagne in een Amerika van 2042 dat drastisch is veranderd door oorlog. Je kookt honderden verschillende gerechten, waaronder veel nieuwe functies in de serie, op honderden niveaus in een nieuwe spelstructuur die volledig opnieuw is bekeken om je snelle actie te bieden of je in staat te stellen het rustig aan te doen, dankzij de nieuwe Chill-modus die je kunt elke keer activeren of deactiveren!"
Zoals altijd heb je tijd tot 18 augustus 2022 om 17:00 uur om deze geweldige aanbieding te verzilveren. Mis het niet!