In de afgelopen uren Sarah Arellano (die eerder werkte bij Blizzard e Wil) heeft aangekondigd via hun Twitter-profiel dat ze officieel de functie van nieuwe hoofdschrijver hebben aangenomen bij Beyond Good and Evil 2. Het project van Ubisoft is praktisch van het toneel verdwenen na de (voortijdige) heronthulling ervan 2017, en hoewel de oorspronkelijke maker van het merk Michel Ancel de videogame-industrie voorgoed heeft verlaten, lijkt het erop dat de ontwikkeling van de titel eindelijk vooruit gaat.

Het gaat de laatste tijd niet goed met Ubisoft en na de annulering van Ghost Recon: Frontile en Splinter Cell VR (plus de vertraging van Avatar: Frontiers of Pandora volgend jaar), hoor je nieuws over Beyond Good and Evil 2 het kan fans van de saga een zucht van verlichting doen slaken, omdat er achter de schermen echt iets beweegt voor het project.