Een paar dagen geleden, in de podcast Heilige symbolen, de bekende insider Colin Moriarty deelde enkele fragmenten van wat lijkt te zijn een concept van het script voor het volgende hoofdstuk van Tomb stroper, momenteel in ontwikkeling bij Crystal Dynamics.

Volgens Moriarty is deze eerste versie, gelekt uit een van zijn interne bronnen, naar de... belangrijkste cast van stemacteurs die - zodra de laatste ontwikkelingsfase is aangebroken - hun stem zullen lenen om leven te geven aan Lara Croft en vele andere personages die we zullen zien in dit nieuwe hoofdstuk, genaamd "Jawbreaker".

Onmiddellijk nadat de aflevering was gepubliceerd, echter Kristaldynamica en vierkant Enix (die tot het sluiten van de overeenkomst met Embracer Group de rechten op de serie heeft) hebben een DMCA en daarom een ​​rapport over inbreuk op het auteursrecht naar Patreon gestuurd, een platform dat donaties aan de krant host Laatste standmedia, maker van de podcast.

Laatstgenoemde werd opgeroepen om verwijder het beledigende materiaalen vermijd de opschorting van uw account. Voor meer details raden we aan om de nieuwe video te bekijken die is gepubliceerd door Last Stand Media over dit onderwerp.