Il prossimo Vrijdag 5 Augustus 2022 Las Vegas keert terug om zichzelf te kleuren met het elektrische blauw vanEVO, de wedstrijd gewijd aan de wereld van vechten en afwezig (een beetje door de wereldwijde pandemie, een beetje voor het schandaal waarbij de bovenste regionen van het evenement betrokken waren) voor 3 jaar. En voor deze editie de nieuwe eigenaar van het evenement Sony heeft enkele verbeteringen in gedachten met betrekking tot: de communicatie eromheen.

Via een bericht gepubliceerd op de PlayStation Blog Nederlands, kondigde het bedrijf de komst aan van een Loungeshow tijdens de eerste 2 dagen van het evenement. Dit nieuwe formaat bevat niet alleen interviews met de hoofdrolspelers van de wedstrijden en een algemeen verslag over de verschillende haakjes van de dag, maar zal ook ruimte geven aan verschillende uitgevers zoals ARC-SYSTEEM WERKT, Bandai Namco EntertainmentSNK, Warner Bros CAPCOM, en die zeer waarschijnlijk het laatste nieuws over hun producten laten zien, zoals: Street Fighter 6, De King of Fighters XV, Guilty Gear: StrevenStr e Multiversum.

Kortom, de EVO van dit jaar belooft niet alleen een "terugslaan" maar ook een revolutie vergeleken met voorgaande jaren. En wij kunnen niet wachten!