Zoals we een paar maanden geleden al zeiden, onthulde een zorgvuldige analyse van het Bellular News-kanaal dat in Diablo Onsterfelijken een speler zou kunnen bereiken besteden tot $ 100.000 om een ​​enkel karakter te upgraden naar het maximale niveau.

Een duidelijke hyperbool die echter enkele van de belangrijkste tekortkomingen van de "Free to Play" -titel liet zien door Activision Blizzard, als je eenmaal in volle gang bent eindspel. Maar wat zou er gebeuren als een speler uit nieuwsgierigheid al dat bedrag zou uitgeven, tot op het punt van? domineren PvP-wedstrijden? Nou, de YouTuber geeft ons het antwoord jtisallbusiness.

In deze video, gepost op Juli 31 2021, bekent de maker van de inhoud dat hij heeft grote sommen geld uitgegeven in in-app aankopen sinds de release van Diablo Immortal op 2 juni 2022, dus aangekomen bij maximaliseer je karakter gezien de gevechten in PvP. De afgelopen dagen is de gebruiker echter zat 48 uur vast tijdens de matchmaking-fase, vanwege zijn ongeslagenheid.

Deze "Demonische Bill Goldberg" schept in feite op van: een record van 400 gewonnen wedstrijden en 3 nederlagen, het verwerven van zo'n hoge classificatie dat het bijna kan niet tegen andere gebruikers spelen.

Itisallbusiness zocht uiteindelijk hulp binnen de gelederen van de Technische ondersteuning van Blizzard, door een bericht te openen op het officiële forum en vervolgens via het officiële Twitter-account. Als reactie bevestigden de technici dit "onaangenaam ongemak" en dat het probleem in de komende weken zou worden opgelost.

En in de tussentijd, ondanks de controverses die dit verhaal hebben geflankeerd, blijft Diablo Immortals positieve resultaten behalen, zelfs $ 24 miljoen verdienen met de verkoop van microtransacties tijdens de eerste maand van activiteit. Een teken dat, zoals in de meeste titels Betaal om te winnen op mobiel zal er altijd een klein percentage spelers zijn dat zal honderden dollars investeren om het best mogelijke resultaat te krijgen.