Laatste 30 juni werd eindelijk vrijgegeven Monster Hunter Rise: Sunbreak, de langverwachte enorme uitbreiding voor de titel van CAPCOM uitgebracht op Nintendo Switch e Stoom, en die gaat om de beruchte te introduceren Master Rang (G Rang) in de landen van Kamura. Zoals te verwachten was, trok de release van de uitbreiding niet alleen oude gamers aan, maar ook nieuwe gebruikers, wat leidde tot geweldige verkoopcijfers.

Via een bericht op zijn sociale kanalen heeft CAPCOM aangekondigd dat: Monster Hunter Rise: Sunbreak bereikte 2 miljoen gebruikers in de eerste week, met het basisspel dat (mede dankzij de ontvangen saldi op de Nintendo eShop en momenteel aan Stoom) heeft in plaats daarvan de opgeteld 10 miljoenen exemplaren verkocht.

Dit betekent dat minstens 1 op de 5 Monster Hunter Rise-spelers heeft deze nieuwe uitbreiding al gekocht en ontdekt nu al de plaatsen en monsters die rond de Elgado Outpost en de landen van het Koninkrijk leven. Vieren, Op 7 juli kunnen twee bundels gratis items worden ingewisseld door de Palico Postino in de Hub of in het Kamura Village.

Hoe zit het met jou in plaats daarvan? Speel je Monster Hunter Rise: Sunbreak? Geniet je ervan?