Ben je de gebruikelijke consoles en de gebruikelijke pc's niet beu? PS5 en Xbox Series X | S lijken je teveel Web 2.0 en weinig geneigd tot de implementatie van NFT? Nee? Wel jammer, want helaas voor jou is er nog maar heel weinig over aan de uitgang van de console die alles zal domineren: Polium One, de webconsole 3.

Teruggaan naar serieus wat je hierboven ziet, is eenvoudig concept kunst voor een console die, volgens de officiële aankondiging gepubliceerd op de officiële website van het project, zou binnen moeten komen 2024 maar die hoogstwaarschijnlijk vertegenwoordigt? "de grootste sòla in de wereld van crypto / nft-bros "hoe absurd en niet erg geloofwaardig het geheel ook is. Maar laten we in volgorde gaan.

Natuurlijk, zoals elke NFT-gerelateerde tweet die een zekere mate van relevantie kan bereiken, vulde de hoofdpost zich snel met memes en grappen over het project. Alsof dat nog niet genoeg was, hebben sommige gebruikers gewezen op het ongeoorloofde gebruik van gewijzigde logo's en activa van bedrijven zoals: Apple o Craytia, waardoor de waarachtigheid van deze "console" onmiddellijk ongeldig wordt.

Alsof dat nog niet genoeg was, hetzelfde logo van het merk Polium en de console ze zouden zich het Nintendo GameCube-logo een beetje te veel herinneren of de uitgever van indietitels PQube.

Kortom, waar of niet waar, Polium One is al het lachertje van internet geworden. Wat denk je? Zal deze 8-frame 120K-gameconsole voor NFT-games echt uitkomen? En zo ja: binnen hoeveel maanden eindigt hetzelfde als console? OUYA?