De afgelopen uren hebben de Zomerspelen snel gedaan, het liefdadigheidsevenement dat elke zomer inzamelt Speedrunner belangrijker dan de gemeenschap in een marathon om geld in te zamelen voor Artsen zonder Grenzen.

De 2022-editie van deze SGDQ had een nog meer speciale betekenis voor de organisatoren en het publiek, aangezien het de eerste marathon is sinds 2020 die eindelijk terugkeert naar zijn in aanwezigheid na twee jaar pandemie.

De leden van de GDQ zijn in bijna een week van speedrunmarathons de een na de ander gekomen om de schoonheid van 3 miljoen dollar tussen donaties en Twitch-bits, die volledig zullen worden gedoneerd aan Artsen zonder Grenzen, zoals hierboven vermeld. Als u een specifieke speedrun wilt herstellen, kunt u het volledige archief van . vinden her-upload op het officiële YouTube-kanaal van de organisatie.