De maker van No More Heroes, Suda51, heeft zeer duidelijke ideeën over een mogelijke verfilming van zijn videogameserie.

In een interview met Shacknews, de maker zei dat hij het graag zou zien Ryan Gosling interpreteren Travis Touchdown en dat hij waarschijnlijk zou hebben gekozen James Gunn voor het regisseren, terwijl, als hij een Japanse regisseur moest kiezen, hij zou kiezen: Takashi Miike, in het Westen vooral bekend om zijn horrorfilm Auditie.

Suda51 werkte eerder samen met Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn voor Lollipop Chainsaw van 2012, en Gunn beweerde later dat hij inspiratie putte uit de game toen hij The Suicide Quad maakte.

De originele No More Heroes volgt het verhaal van Travis Touchdown, een ongelukkige otaku die een moordenaar wordt nadat hij zijn laatste geld heeft uitgegeven aan een laser katana op een online veiling en die zich een weg baant door de gelederen van de United Assassins Association, op zoek naar de felbegeerde nummer één positie. De game had een vervolg in 2010, een derde game in 2019, Travis Strikes Again no More Heroes, en we kijken uit naar de derde hoofdstuk die in oktober verschijnt.