Na heel lang wachten is de publicatiedatum van No Man's Sky su Nintendo Switch. De space sandbox van Hello Games komt aan op Nintendo's hybride console vanaf 7 oktober.

Bij de lancering bevat de Switch-versie van No Man's Sky alle belangrijke game-updates, waaronder: Sentinels, Expedities, KAWS COMPANION en de laatste Outlaws-update. Naast de Switch-versie krijgt No Man's Sky ook een fysieke PlayStation 5-versie.

De game is oorspronkelijk uitgebracht in 2016 en heeft ook negatieve recensies ontvangen kritiek van de spelers door gebrek aan inhoud en gebroken beloften. Na deze kritiek gingen Hello Games en zijn oprichter Sean Murray ten onder en begonnen ze een eindeloze reeks updates uit te brengen, waardoor het spel steeds meer werd tot wat het nu is.

No Man's Sky is momenteel beschikbaar op pc, PlayStation 4 en 5, Xbox en Xbox Series S | X via Game Pass. De Nintendo Switch-versie zal zowel in de detailhandel als digitaal beschikbaar zijn.