hyenas is een op teams gebaseerde sci-fi shooter gemaakt door de ontwikkelaars van Totale oorlog. Hyenas speelt zich af in de toekomst en vertelt over de diefstal van relikwieën uit de popcultuur, zoals dispensers van Pez, Mega Drive en Sonic The Hedgehog-accessoires, zeer begeerd door tech-miljardairs die Mars hebben gekoloniseerd en die ze gebruiken om hun huizen in te richten.

Je team van dieven woont in Taint, een fascinerende naam om te noemen wat de gefragmenteerde overblijfselen van de aarde zijn, vernietigd door motoren nul-gee van de ruimteschepen van miljardairs. Teams van drie hyena's strijden tegen andere bemanningen om "ruimteschipwinkelcentra" genaamd Plunderships te overvallen, die waren uit de late XNUMXe en vroege XNUMXe eeuw bevatten.

De ontwikkelaars Creative Assembly ze definiëren Hyena's als "Brutale toegang tot het meest competitieve genre van games". Het lijkt absoluut een ongebruikelijke beslissing voor een bedrijf dat al tientallen jaren naam heeft gemaakt met strategiespellen, vooral gezien het feit dat het probeert een toch al erg drukke markt te betreden.

Hyenas streeft naar een publicatie in 2023 over Stoom ed Epic Games Store. Je kunt je ook proberen aan te melden voor de alpha via de volgende link.