Vorig jaar kondigde Activision de fusie aan van Blizzard e Vicarious Visions, ontwikkelaars van de nieuwste remakes Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy e Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2. Deze opname van het team binnen de gelederen van Blizzard eindigde in feite afgelopen april en maakte niet alleen een einde aan de activiteiten van het historische softwarehuis, maar ook aan de ontwikkeling van een remake van de resterende twee hoofdstukken van de Pro Skater-serie.

Dit wordt bevestigd door de skateboardkampioen zelf Tony Hawk tijdens een interview met de streamer andyTHPS. Volgens wat de goede Tony zei, Activision kon geen ontwikkelaar vinden die aan de normen van Vicarious kon voldoen, waarmee een einde komt aan de productie van de remake.

“We waren bezig met 3 en 4, maar toen werd Vicarious geabsorbeerd, toen waren ze op zoek naar andere ontwikkelaars en toen was het allemaal voorbij. De waarheid is dat Activision iemand probeerde te vinden om 3 en 4 te ontwikkelen, maar ze vertrouwden niemand zoals ze Vicarious vertrouwden. Ze keken naar andere concepten van andere studio's, bevielen niet wat er werd gepresenteerd en gooiden alles weg. Maar wie weet? Misschien zullen we iets begrijpen als het water kalmeert. 20 jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik THPS 1 + 2 zou doen."