Na de aankondiging van Dragon's Dogma 2, het was te verwachten dat iets jongere spelers geïntrigeerd zouden zijn door het eerste hoofdstuk bedacht door CAPCOM e Hideaki Itsuno. dit, ed een sensationele korting op Steam, waarbij de titel tot 23 juni met 87% wordt verdisconteerd, ze lieten hem toe beklim de populariteitsranglijst van het Valve-platform.

Zoals gerapporteerd door SteamDB, afgelopen weekend bereikte het aandeel een nieuwe piek, met ben 6,582 gebruikers tegelijkertijd verbonden, cijfers alleen bereikt in combinatie met de eerste release van het spel in Januari 2016. Hierdoor kon Dragon's Dogma: Dark Arisen de Top 50 van de titels van het moment, die onroerende namen overtreft zoals Dag Z, Hunt: Showdown e Sea of ​​Thieves.

Kortom een ​​uitstekend signaal om opnieuw op te starten voor een echte ruwe edelsteen van de CAPCOM-bibliotheek.