Na een succesvolle lancering op PC in 2020, de horrorkleurige JRPG OMORI is klaar om console-spelers te prikkelen. Nou ja, eindelijk de titel ontwikkeld door OMOCAT is naar voren gekomen PlayStation 4, Xbox Game Pass e Nintendo Switch.

De geschiedenis van de ontwikkeling van OMORI is ongelooflijk. Feest zoals een crowdfundingproject op KIckstarter en met als doel minimaal $ 22.000 op te halen. Doelstelling dat aan het einde van de campagne werd uitgewist, met een totaal inkomen van ben 203.300 dollar. De game ontving verschillende eervolle vermeldingen op het Independent Games Festival 2021 en won de prijs Gedurfd Dramatisch op de DreamHack van hetzelfde jaar.

“Verken een bizarre wereld vol unieke vrienden en vijanden. Werk je een weg tussen het prachtige en het alledaagse om een ​​vergeten verleden te ontdekken. En als de tijd daar is, zal het pad dat je hebt gekozen je lot bepalen... en misschien ook dat van anderen."