Als je een fan bent van Dragon's Dogma u zult zeker de laatste Capcom Showcase hebben ontvangen met een enkel gevoel: teleurstelling. Een korte teaser voor het speciale evenement gewijd aan de 10 jaar van de saga leek niet zo belangrijk. Toch was deze kleine slip... het eerste stukje van een leuke verrassing is vandaag binnengekomen.

In de laatste seconden van de live-uitzending, de regisseur Hideaki Itsuno heeft zichzelf letterlijk ontdaan van zijn stoffelijk overschot, met een t-shirt met het logo van Dragon's Dogma 2, het veel geruchten vervolg. Op dit moment is de ontwikkeling nog steeds aan de gang, dus we weten niet wanneer het uitkomt, maar er is al bevestigd dat het spel zal worden ontwikkeld op RE Engine, de beproefde game-engine die wordt gebruikt voor titels als Inwoner kwaad dorp e Monsterjager staat op.