Crisis Core ─Final Fantasy VII─ Reunion, remaster van het origineel Crisis Core, komt deze winter uit op PlayStation 4 en Xbox 5, Xbox Series S|X, Nintendo Switch en pc (via Steam).

Crisis Core, een prequel van Final Fantasy VII, is een actie-RPG die in 2008 op PSP werd uitgebracht en het verhaal vertelt van Zack. Reunion zal geüpdatete 3D-modellen, volledige voice-acting en nieuwe muzikale arrangementen bevatten. De game werd onthuld tijdens de Livestream voor de viering van het 25-jarig jubileum van Final Fantasy 7, waarbij ook het tweede hoofdstuk, van wat we nu weten als een trilogie, van Final Fantasy VII werd aangekondigd. Final Fantasy VII Wedergeboorte.

In tegenstelling tot de trilogie, waarvan we nu met zekerheid weten dat het een nieuwe loop van het werk is en niet louter een restauratie van het origineel, is deze nieuwe titel een "volledige remaster", zoals gespecificeerd in de Square Enix officiële site. De game komt deze winter aan, dus tussen december 2022 en maart 2023, terwijl het tweede hoofdstuk van Final Fantasy VII volgende winter wordt verwacht, dus tussen december 2023 en maart 2024.