11 bit studios, ontwikkelaars van This War of Mine, Frostpunk en andere titels, hebben onlangs hun volgende game onthuld op de PC Gaming Show, getiteld de alters, maar de studio zit niet stil en heeft ook al de volgende titel gepresenteerd. Beschreven als een "donkere en esoterische RPG", heeft het nog geen officiële titel. Op dit moment heet het Codenaam Vitriol.

Het softwarehuis heeft een korte videoteaser uitgebracht voor Codename Vitriol, gemaakt in samenwerking met Fool's Theory. In de paar seconden aan beeldmateriaal kunnen we een glimp opvangen van een van de personages van de game, samen met enkele verontrustende verhalen en beelden die passen bij de donkere toon. Hier is de beschrijving van de video geschreven door Jakub Rokosz, CEO / Projectleider van Fool's Theory:

“Onze game is een diep en moreel dubbelzinnig verhalend rollenspel. Maar laat me de ware essentie een beetje onthullen: het spel gaat over de esoterische kant van de werkelijkheid, die donkere kant van de wereld die de meesten van ons niet zien en waarvan we ons niet bewust zijn. Maar de duisternis ... is er, loert om elke hoek. Hij houdt ons nauwlettend in de gaten en, of we het weten of niet, zorgt hij ervoor dat we een schuld hebben om te betalen. Het verhaal van [Vitriol] begint op een plaats en tijd waar realiteit, folklore, energie en mystiek elkaar ontmoetten in een smeltkroes: Warschau begin XNUMXe eeuw, onder Russisch keizerlijk tsarisme. De wereldwijde onthulling van Project Vetriol komt deze zomer!

Zoals geschreven, zal de onthulling binnenkort plaatsvinden, tegen de zomer. We kijken uit naar verdere informatie.