Ga door met onze dekking van Capcom-showcase en natuurlijk konden we er niet over praten Inwoner kwaad dorp. De titel die in 2021 op PS4, PS5, Xbox en pc wordt uitgebracht, krijgt een reeks van updates en aanvullende inhoud, tot op het punt van forceren Capcom een nieuw pakket vrijgeven Gouden editie.

Natuurlijk, leuk om de derde persoon zicht en de komst van Chris Redfield, Dame Dimitrescu e Heisenberg binnen de modus The Mercenaries. Maar het echte probleem is het nieuwe DLC die het verhaal van de familie Winters vanuit een nieuw gezichtspunt voortzet: die van Rose.

16 jaar na de gebeurtenissen van Village, Schaduw van Rose vertelt het avontuur van de dochter van Ethan Winters en haar zoektocht naar genezing van haar paranormale krachten. Dit zal haar ertoe brengen om te communiceren met een Megamicete, de halfbewuste vorm van Villa Baker, die het tot een realiteit buiten ruimte en tijd brengt.

Eindelijk, vanaf vandaag de wedstrijden Resident Evil: Biohazard, Resident Evil 2 Remake e Resident Evil 3 Remake ontvang de langverwachte next-gen versies, zowel op console als pc via update.