De PlayStation State of Play was ook de site van de release van een nieuwe trailer voor Street Fighter 6, het laatste hoofdstuk van de historische vechtserie van CAPCOM. In tegenstelling tot de eerste "onhandige" advertentie, alom bekritiseerd vanwege het gebruik van vooraf gemaakte logo's, wat tijdens het Sony-evenement te zien was, was een pure gameplay-video.

“Met een geschiedenis van 35 jaar heeft Street Fighter steeds nieuwe game-ervaringen gebracht voor meerdere generaties gamers. Met arcade-modus, online wedstrijden, trainingsmodus, lokale Versus-clashes en meer (aanwezig in de Fighting Ground), is het onze bedoeling om de modi van de vorige titels te behouden, en ook twee fantastische nieuwe functies te introduceren, genaamd World Tour en Battle Hub, om aan te bieden een ongekende game-ervaring in Street Fighter 6. "

Wat betreft de gameplay-pad in de hand, introduceert dit nieuwe hoofdstuk de nieuwe mechanica van de Aandrijvingsimpact, een bar gewijd aan het beheer van speciale foto's, Van pareren en tegenaanvallen. Het is aan de speler om zijn vaardigheden aan te scherpen in het gebruik van de vijf technieken rond de Drive Impact om te hopen te winnen tijdens de competities esportief, in wat de definitieve game voor de Street Fighter-community belooft te worden.