In de afgelopen uren heeft Ubisoft een trailer starten voor Rolkampioenen, die eindelijk de officiële releasedatum van de titel onthult.

De nieuwe competitieve free-to-play zal de volgende zijn Mei 25 op Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5 en pc, en de cross-play tussen alle bovengenoemde platforms. Op een later tijdstip maakte het bedrijf bekend dat de game ook zal worden gepubliceerd op Nintendo Switch, Stadia en Amazon Luna, hoewel we nog geen duidelijk releasevenster hebben voor deze versies.

In Roller Champions twee teams van drie spelers ze zullen moeten concurreren met schaatsen met als doel: een bal door een cirkel brengen die als een deur zal fungeren. Kampioenen hebben verschillende vaardigheden om de bal van hun tegenstanders te stelen, maar ze kunnen de waarde van hun doelen verhogen door met de bal in de hand door het stadion te cirkelen.

De titel stelt zich dan ook voor als een nieuwe competitieve free-to-play in a een markt die echter al verzadigd dreigt te raken voor dit deel van de markt. Zal Ubisoft zich kunnen vestigen met deze nieuwigheid? We moeten gewoon wachten op de Mei 25 om het zelf te ervaren en dan te oordelen.