Laten we teruggaan om over te praten Wonderworld-balans. De laatste tijd is de beruchte titel uitgebracht in 2021 door square Enix was de hoofdpersoon van a rechtsgeding wie heeft de auteur gezien? Yuji Naka beschuldig het bedrijf en het softwarehuis Arzest hebben beraamd om hem uit zijn functie als directeur te verwijderen, wat leidt tot een onvolledige game-release.

Het onderwerp werd opnieuw voorgesteld tijdens de gebruikelijke ontmoeting met investeerders gewijd aan het einde van het fiscale jaar, meer toevoegen hilariteit laag naar de situatie.

Balan Wonderwereld Yuji Naka Square Enix

Tijdens de vergadering bevestigden de vertegenwoordigers van Square het optreden van de bovengenoemde rechtszaak zonder echter in detail te treden over de gebeurtenissen (bron Bloomberg). Tegelijkertijd verdedigden de vertegenwoordigers zelf de kwaliteit van het product de aankoop aanbevelen.

Natuurlijk is het begrijpelijk dat een bedrijf geeft om het imago van elk product dat het aanbiedt. Tegelijkertijd echter, de kwaliteit van Balan Wonderworld is aangetast, belachelijk gemaakt en zelfs gecontextualiseerd en geadverteerd door een van de makers. Het gevoel iets te blijven zien dat er niet is? We zullen het nooit weten.