Hoe vaak hebben we het al gehoord? geruchten en indiscreties over de mogelijke komst van een nieuwe Silent Hill? En hoe vaak bleken deze geruchten gaten in het water te zijn? Te vaak. Hoe dan ook, misschien is er een waarheid.

Sterker nog, de afgelopen uren heeft de bekende leaker Schemering Golem heeft verschillende onthuld concept kunst bevestigt een verband met een nieuw hoofdstuk in de horrorserie Konami. Volgens Dusk Golem zouden de getoonde afbeeldingen dateren van: 2020, het jaar waarin dit nieuwe project zijn eerste productiefase zou ingaan.

Silent Hill Konami Lekkage
“De beelden zijn gedateerd, uit 2020, dus misschien ziet het project er nu een beetje anders uit. Maar dat is wat ik koos om te delen. Ik weet dat velen zullen twijfelen, maar ik heb veel bewijs dat ik privé zal houden om te bewijzen dat het waar is en, zoals altijd, ik zal wachten op de officiële onthulling."

De juistheid van deze afbeeldingen werd verder in twijfel getrokken nadat het Twitter-account van Dusk Golem was onderworpen aan een Konami's rapport over inbreuk op auteursrechten, zoals gespecificeerd door dezelfde gebruiker op het ResetEra-forum.

Silent Hill Konami Lekkage

We zullen u hierover blijven informeren. Misschien komt de aankondiging van dit nieuwe hoofdstuk van Silent Hill zeer binnenkort. Of misschien niet, wie zal het zeggen?