Zoals we de afgelopen dagen hebben gezien, hebben verschillende bedrijven op de videogamemarkt hun resultaten aangekondigd met betrekking tot het einde van defiscaal jaar 2021 / 2022. En het is precies tijdens een ontmoeting met zijn investeerders gewijd aan deze bevindingen die Ubisoft onthulde plannen voor zijn volgende line-up.

Ubisoft Riders Republic Rainbow Six-extractieverwijzing

Volgens de woorden van de Frédérick Duguet, zou het Franse bedrijf het gaspedaal bij het vrijgeven van een put duwen verschillende high-budget titels tegen de tweede helft van het boekjaar, die loopt van oktober 2022 tot Maart 2023. Binnen deze lijst vallen de namen van games waar de fans van de uitgever naar uitkijken, op, zoals: Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Avatar: Frontiers of Pandora en Skull & Bones.

Hier zijn de woorden van CEO Yves Guillemont erover:

“Avatar: Frontiers of Pandora zal worden uitgebracht in samenhang met de film, waarvan we verwachten dat dit een van de grootste films van het jaar zal worden, waarschijnlijk ook voor de komende jaren, en daarom hebben we veel vertrouwen in het succes van de film. spel. Bij Skull & Bones hebben we alleen aan het product gewerkt en verwachten we iets “vers” op de markt te brengen”.

Ubisoft-avatar

Nog steeds geen nieuw nieuws op Voorbij: Goed & Kwaad 2, een titel die in 2017 werd aangekondigd en die sindsdien - tussen controverses en onrustige ontwikkeling - heeft nog geen releasedatum of daadwerkelijke gameplay-video. Tot slot wijdde CEO Guillemont enkele woorden aan de verschillende geruchten over een mogelijke overname van Ubisoft.

“Er is veel gepraat over de consolidatie van de industrie en Ubisoft in het bijzonder. Ons standpunt is bekend. Zoals we afgelopen februari al zeiden, hebben we alles in huis om onafhankelijk te blijven. We hebben de talenten - ondanks de recente exodus (red.) - financiële en industriële kracht en een groot portfolio van krachtige IP's die onze volgende jaren kunnen verbeteren."