Shadow HeartsUniversal Entertainment heeft de rechten op het handelsmerk vernieuwd Shadow Hearts, in zijn bezit sinds het eerste hoofdstuk aan het begin van het millennium, toen het bedrijf nog heette Aruze.

Voor degenen die er niet bekend mee zijn, Shadow Hearts is een franchise van JRPG-titels met sterke horror-invloeden die tussen 2 en 2001 op PS2005 verschenen, geboren als een vervolg op de titel voor PS1. Kodelka. De serie kende zeker geen grote verkoopsuccessen, maar zijn originaliteit, gecombineerd met een meer dan behoorlijke algemene kwaliteit, heeft ertoe geleid dat het een kleine cultus werd onder fans van het genre, ondanks dat het een franchise was die al meer dan vijftien jaar grotendeels inactief was.

Pas vorig jaar heeft Universal Entertainment (een Japans bedrijf dat zeer actief is in de sector pachinko en speelautomaten) hij beweerde dat hij geen enkel IP-abonnement had maar blijkbaar zijn er de afgelopen maanden dingen veranderd en kunnen fans nu hopen op nieuwe producties met betrekking tot de serie in de toekomst. Het is duidelijk niet duidelijk of het merk precies voor pachinko zal worden uitgebuit of dat het de bedoeling is om heruitgaven en remasters van de oude hoofdstukken te produceren.