De tijd is terug om het nieuwe triplet van gratis aanbiedingen van de . met een warme knuffel terug te verwelkomenEpic Games Store. Deze week vallen de aangeboden games in drie verschillende genres: Jotun, Prooi e bloedaandrang tot het hoofd.

Jotun: Valhalla Edition

“Jotun is een handgetekende actie- en verkenningsgame geïnspireerd op de Noorse mythologie. In Jotun kruip je in de huid van Thora, een Viking-krijger die, nadat ze roemloos is omgekomen, aan de goden moet bewijzen dat ze het waard is om het Walhalla binnen te gaan.Verken uitgestrekte gebieden van het Noorse vagevuur om runen te vinden waarmee je de jotuns, legendarische elementaire reuzen met bovenmenselijke kracht, kunt bevrijden.Neem het op tegen ze en vertrouw uitsluitend op je enorme tweehandige bijl, de zegen van de goden en je vaardigheden!Jotun: Valhalla Edition bevat de Valhalla-modus, die je meeneemt naar nog meer angstaanjagende jotuns! De ultieme uitdaging voor iedereen die vastbesloten is om zijn waarde aan de goden te bewijzen!"

Prooi

“In Prey word je wakker aan boord van Talos I, een ruimtestation dat in het jaar 2032 in een baan om de maan draait. Jij bent het hoofddoel van een experiment dat tot doel heeft de mensheid voor altijd te veranderen. Maar het ging vreselijk mis.Het ruimtestation is overspoeld door vijandige buitenaardse wezens die nu op je jagen. Terwijl je in de duistere geheimen van Talos I en je eigen verleden duikt, moet je overleven met de tools die je op het station vindt: je intelligentie, wapens en ongelooflijke vaardigheden. Het lot van Talos I en de hele bemanning ligt in jouw handen. Aan boord van Talos I is niets wat het lijkt."

Redout: verbeterde editie

“Redout is de snelste game ooit gemaakt. Als je het kunt beheersen. Het is geen kwestie van getallen op het scherm, maar eerder van trillingen, landschappen en gebouwen die aan je zijde zoeven, botsingen op hoge snelheid, effecten, geluiden, onderdompeling... het doet je allemaal beseffen dat je echt SNEL gaat.Maak je klaar om te genieten van een van de meest intense en dynamische soundtracks die je ooit hebt gehoord. Redout biedt je een superieure ervaring en gaat verder dan eenvoudige visuele elementen, zodat je jezelf kunt onderdompelen in een ensemble van geluiden en muziek die past bij je speelstijl en je prestaties op de baan.Controle is het belangrijkste gevoel als je met 800 km/u te hard rijdt. Redout wordt gekenmerkt door een waarschijnlijk fysiek gedrag, afgeleid van de besturing van quadrotoren en met echte magnetische krachten. We hebben de nieuwe generatie antizwaartekrachtbeheer ontwikkeld. Er is altijd de perfecte manier om een ​​bocht aan te pakken, maar je moet bereid zijn om alle tools te gebruiken die tot je beschikking staan. Bochten, kogelregens en turbo om uit bochten te komen zijn slechts de basis: verbeteringen en upgrades geven je meer controle over het gedrag van je schip."

Aanbiedingen blijven inwisselbaar in de komende 20 mei 2022 op 17: 00, waar ze zullen worden vervangen door een mysterieus spel.