Starfield en Redfall komen niet uit in 2022. Via een verrassingsbericht gepubliceerd op Twitter, Bethesda heeft aangekondigd dat de twee titels zijn uitgesteld tot 2023, waardoor hun respectieve eerder aangekondigde lanceringsdatums worden overgeslagen, d.w.z. September 2022 (Redfall) e november 2022 (Starfield).

“We hebben de beslissing genomen om de lancering van Redfall en Starfield uit te stellen tot de eerste helft van 2023. De teams van Arkane Austin (Redfall) en Bethesda Game Studios (Starfield) hebben ongelooflijke ambities voor hun games en we willen ervoor zorgen dat je hun beste versies en zo verfijnd mogelijk. We willen iedereen bedanken voor de opwinding rond Redfall en Starfield. Die energie is een belangrijk onderdeel van wat ons allemaal inspireert, en dat motiveert elke dag onze opwinding voor wat we creëren.

We kunnen niet wachten om ons eerste inzicht in de gameplay van beide games te delen. Bedankt voor je steun."