Deze War of Mine Final Cut11bit Studios lanceert vandaag zijn meesterwerk Deze oorlog van mij in versie Final Cut, die de titel in zijn . draagt definitieve versie zelfs op next-gen consoles acht jaar na de eerste release.

Deze oorlog van mij: Final Cut verzamelt alle updates en verbeteringen die in de loop der jaren aan het spel zijn aangebracht, zodat spelers op Xbox Series X | S en PS5 om van het werk te genieten met alle extra inhoud van deAnniversay update, resolutie tot 4K, verbeterde gebruikersinterface en enkele geremasterde locaties. Bovendien zal de game voor Xbox-gebruikers beschikbaar zijn in de catalogus Game Pass.

Voor de gelegenheid wilde de Poolse studio ook een belangrijke mijlpaal vieren die werd bereikt door de game, die het quotum heeft overschreden 7 miljoenen exemplaren verkocht. Een buitengewoon resultaat voor een titel die de verdienste heeft de videogamemedia op een uitstekende manier te kunnen gebruiken om de minder bekende kant van oorlogsscenario's te laten zien.