Dark Souls onlineElden Ring was een buitengewoon succes met een indrukwekkend aantal verkochte exemplaren, maar Bandai Namco is het niet vergeten Donkere zielen. De historische serie ondertekend From Software in feite, ondersteuning voor meerdere spelers kwijt op pc sinds enkele maanden vanwege enkele beveiligingsproblemen, maar dit gebrek lijkt zijn dagen te hebben geteld.

Volgens door een Reddit-gebruiker die contact opnam met de ondersteuning van Bandai Namco voor opheldering over de kwestie, was het antwoord dat via e-mail werd ontvangen nogal bemoedigend.

De gebruiker in kwestie heeft inderdaad direct gevraagd of de pc-servers van de trilogie ooit weer online zouden komen of dat de spelers definitief hun ziel in vrede hadden moeten leggen en zich hadden moeten neerleggen bij hun sluiting, maar het verkregen antwoord was vrij duidelijk:

"We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat de ontwikkelaars actief werken aan het oplossen van het probleem door de Dark Souls-servers zo snel mogelijk opnieuw op pc te lanceren."

Er waren dan ook geen indicaties over eventuele data of meer specifieke informatie, maar fans van de serie kunnen er zeker van zijn dat het probleem niet van de baan is en de Japanse uitgever heeft eigenlijk de intentie om de online functionaliteit van de trilogie te herstellen door Dark Souls.